I dag åker jag

  
Godmorgon! Igår åt jag lunch på den lokala pizzerian och jobbade osminkat vid köksbordet hela dagen men Idag åker jag med PolhemPR till Berlin för att träffa Hunkemöller. Har jag sagt att jag trivs med mitt jobb? 

Just nu sitter jag redo för take off, vi är fyra tjejer från Sverige som åker och vi kommer titta på Hunkemöllers julkollektioner, mingla och träffa designern Zoë Prince-Smith. Min gissning är att det blir julkänsla idag och tyskarna är ju bra på högtider. 

   

Jag som annars aldrig glömmer saker när jag ska ut och resa åkte ifrån både visitkort, anteckningsblock och make Up väskan men det mesta gick att lösa på Arlanda. Nu fick jag en ursäkt att köpa både nudeläppstift och cremerouge. Anteckningsboken är en riktigklassiker och visade sig matcha fåtöljerna i gaten. Men nu så, nu lyfter vi! 
 

Written By
More from Tove Castor

VEMDALEN ToR

Vemdalen t.o.r Sportlovet är blåsigare än påsklovet. Sportlovet är lite kallare än...
Read More

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *