FASHION - TOVE CASTOR,  LIFESTYLE - TOVE CASTOR

Balmain x HM – #HMXBALMAINATION

Mina favoriter från höstens mest hypade designsamarbete – HM x BALMAIN 

Precis som tidigare är det mest accessoarerna jag dras till. De känns mer som samlarobjekt och inte lika ”lättköpta” som kollektionerna i övrigt. När det kommer till så här exponerade samarbeten kan jag inte låta bli att känna mig lättköpt och har svårt att avgöra om jag bara vill ha för att andra vill ha. Ni förstår säkert vad jag menar. 

Men här är mina favoriterfrån kollektionen, om jag kommer agera på det, det har jag inte bestämt ännu. Bilderna har just nått mig. 

   
   

För den 5 November är det återigen dags. Hypen kring designsamarbeten tycks inte avta. Med det sagt ligger det skickliga PR managers och bakom varje ”läckt” foto, produktplacering på kändis och buzz kring kollektionerna. I dagarna ska bilder från HM’s samarbete med Balmain ha läckt ut, publicerats på Instagram och tagits bort igen. Konton har släckts ner. Jag tror lite vad jag vill om  det för det låter också som en PR-kupp och reklamkampanj i tiden. Make them talk – WOW – word of mounth. Den är den bästa marknadsföringen.

#HMXBALMANATION

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.