LIFESTYLE - TOVE CASTOR

Veckans bästa v.41

 

berlin

 

Det här med veckans/mina bästa, vet ni vart det kommer ifrån? Jo det kommer från en film vi såg för ganska länge sedan som handlade om en familj som varje dag vid matbordet berättade om dagens bästa och dagens sämsta, både barn och vuxna. Det var som ett sätt att hålla ihop, dela med sig till varandra och lyssna på varandra. Just nu kan jag inte komma ihåg om familjen var lycklig eller olycklig men det var en film med Michelle Pfeiffer och Bruce Willis och eftersom det var en drama och en Hollywoodproduktion gissar jag att de var olyckliga till en början och lyckliga i slutet. Det verkar troligast. Bästa/Sämsta har däremot bitit sig fast och vi brukar köra det runt matbordet hemma hos oss och även om det inte alltid är så att vi kommer ihåg det mellan läxor och träningar så försöker vi. 

Jag började för några veckor sedan att lista veckans 3 Bästa här på bloggen, kanske är det läge att istället köra Bästa/Sämsta för allt är ju inte rosenrött. Men då får jag ju bara välla EN händelse, Jag blev därför tvungen att komplettera det här inlägget med en Bildbomb från veckan som gått om ni är nyfikna. Kom också ihåg att vi har en tävling på vår FB där ni kan vinna Make up till ett värde av 1500:- från Make Up Store.

 

Nu till veckans:

Bästa:

Jag skall ut och resa! Jag har fått ett erbjudande att åka med på ett press-event i Berling nu på tisdag. Kanske är det för bra för att vara sant? Men just nu gläder jag mig åt att jag skall få åka till Berlin!

Sämsta:

Ibland får vi små företagare verkligen slåss mot jätten Goliat. Det händer ibland och då måste man måste verkligen stå på sig och stå upp för sig själv. Fördelen med detta är att man lär sig väldigt mycket. Både om vilka rättigheter man har, vilka gränser man har och vilka som man har i sin ringhörna. Men om man inte är på tå, då är det lätt hänt att man tappar tron på sitt eget värde. Men det sämsta är helt klart att de stora försöker eller ibland inte ens är medvetna om att de faktiskt kör över oss små ibland.

Allt gott – I morgon börjar en ny vecka!

 

Alla bilder kommer från Pinterest.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.