MIN STIL - TOVE CASTOR

AW med By Malina, Soft Goat och Ceannis

Det är måndag och ny vecka och jag har inte hunnit smälta en innehållsrik förra vecka ännu. i onsdags bjöd Lapalette i Sturegallerian in till AW på Sturebaren. Direkt från en heldag där möten avbytt varandra och med en bil som färdmedel hem blev det inte så mycket till AW men alla barer av rang har ju idag något alkoholfritt som ändå kan kännas lite härligare än cola så det blev päronmust on the rocks, en genomgång av vårens kollektioner, mingel och sedan vidare igen.Ingen dag är den andra lik i frilanspusslet.

IMG_5245

Jag hade på mig min favoritkappa, byxor Was från Hope, Linne från Minimarket och Art dress i Oak-print från Rodebjer och miss matchade Oak-printet medmina cut outs i leopard från Minimarket. Oak-printet är ett av mina absoluta favoritprints från Rodebjer och det plagg som jag får mest komplimanger för.

IMG_5264

Våren hos Soft Goat går i mjuka pasteller. Minst en kashmir tröja bör var kvinna ha i sin garderob. Om man har råd, varför inte satsa uteslutande på kashmir?

IMG_5228

By Malina, vars kollektion jag bläddrar bland på första bilden innehöll både pasteller men också i klarade färger med inslag av tropiska prins. Skinnjackorna däremot, de gick i nude.

IMG_5239

Ceannis toppar en liknande färgskala med metallic, guld och glitter både i sina klassiska modeller och i moderna mindre väskor som påminner om triobag från Celiné.

IMG_5272

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.