FASHION - TOVE CASTOR

Viktigare än Fashion?

Vad kan vara viktigare än Fashion? Det kan jag svara på, det finns många exempel, tex att åka i lagbussen till Skövde för att heja sig hes och med träsmak i baken och skinnflådda handflator somna som en stock för att vakna tidigt igen morgonen efter och få ta del av ännu en dag i en idrottshall, som handbollsmorsa. Ingenting kan toppa att se sina barn göra saker man själv aldrig skulle klara av och göra det bättre för varje helg som går. Att min äldsta son sedan länge vuxit om mig och kommer fram och lyfta upp mig ibland, bara för att han kan, då har man varit mamma ett tag. Men till skillnad från förra säsongens trender så tröttnar man aldrig. Som mamma älskar man mer och mer för varje dag som går, jag förstår inte hur det är möjligt att äska mer än idag men det är det.

Dessa fantastiska killar har svettats ihop sedan första klass och i helgen spelade de steg 4 (det betyder riktigt riktigt bra på handbollsspråk) i Ungdoms SM. De är bara så himla bra.

Jag brukar inte blogga om mina barn, dom är mina, men stolt över dem det är jag och just efter den här helgen så svämmade det över lite.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.