FASHION - TOVE CASTOR,  LIFESTYLE - TOVE CASTOR,  MIN STIL - TOVE CASTOR

Vitt och krispigt & DIY

PÅ sommaren är det härligt med vitt och krispigt. jag som spenderar mycket tid i skärgården har märkt att vitt inte alls blir lika smutsigt där. Jag tror det är bilarna som är boven när det kommer till att vitt alltid blir solkigt. Förra sommaren var det här mina favoriter och jag ser ingen anledning att omvärdera. Vit tischa från Isabel Marant/H&M, vita boxershorts från David Beckham/H&M (från herr och Yes, jag har sytt igen gylfen – fyndat för 50:-) En vit skjorta, också den från H&M, som jag sytt om till en singoalla som kan bäras både med knäppningen fram, eller bak och då kan den med fördel vara helt uppknäppt eller som kjol. Sammanlagt plagg för kanske 500 kronor men som jag anväden nästa varje dag hela sommaren. Bra PPA (pris per användning) på dem. Sedan har jag nästan glömt bort min långskjorta från BACK med en zip i midjan. Back sätter jag dock inte saxen i, där går gränsen, men den ska jag se till att hänga längre fram i garderoben till sommaren!

Bild1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.