BEAUTY - TOVE CASTOR

BÄSTA MASCARAN?

Better than sex från Too Faced, kan det här vara bästa mascaran? 

Så har jag läst, det ska vara en av de, internationells sett mest sålda och den ska vara den som ger fylligast fransar osv osv. Om jag gick på det? Ja det verkar så, jag som annars har lika svårt att skiljas från en bra mascaraborste som en bra bok.

Egentligen föredrar jag när borsten är mer som en kam, jag är ganska lyckligt lottad när det kommer till fransarna. jag har ganska täta och långa fransar av naturen och behöver mest fylla på med färg eftersom de bleks i topparna. Då är kammen magisk om den bara separerar och definierar. Vanligtvis brukar jag störa mig på “feta” borstar, visst funkar de bra i början men så fort mascaran börjar bli lite torrare klumpar det lätt och det är svårt att komma nära inpå. Den här borsten är fet och lite klumpig men fungerar alldeles utmärkt så här när mascaran är ny. På ett sett så gillar jag ju också när det är lite rockigare.

Jag tycker däremot att namnet är lite cheesy, kanske är målgruppen något yngre än jag? Men jag tycker förpackningen är fin, lovorden lovande och så tycker jag att det ändå hör lite till att prova alla mascaror jag kommer över. Make up ska vara roligt!

Om det var kärlek vid första ögonkastet? Nej, men vad vet jag, en kan kanske vänja sig…

 Vilken “bästa, bästa mascara” får jag inte missa? Tipsa mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *