BEAUTY BRUNCH – MAKEUP BY LINA & SILJA LINE UPPMÄRKSAMMAR OSS DUKTIGA FLICKOR

”Du är en stark entreprenör som vi gillar – därför förtjänar du en paus! Vi ser att du jobbar och sliter hårt! Därför förtjänar du ett avbrott från vardagen, där omvärlden stängs ute och välmående står i fokus.”

Jag tror det är först nu i efterhand som jag kan ta in den inbjudan för när den kom då osade jag mest på i all hast. Ni hör ju…Idag är jag både stolt och glad över inbjudan och att jag kunde gå. För det här var inget vanligt event!

 

Lina Ekh är makeup artisten och entreprenören som rest världen runt och utbildat make up artister, driver en framgångsrik blogg och är ambassadör för Loreál men som också är igenkänd som den glada, trevliga varma tjejen och nu också som den äkta, ärliga tjejen som tar ställning. Hennes inlägg Duktig Flicka -Tankar om utbrändhet landade rakt i hjärtat och i magen hos alla.

Jump and the net will appear brukar jag säga och en som lyssnade var Oscar som är kommunikationschef på Silja Line. Tillsammans bestämde de sig för att bjuda in till en annorlunda Beauty Brunch med fokus på att sätta välmående i fokus.

Det vi alla gäster hade gemensamt är att vi alla är entreprenörer som brinner för det vi gör men som också har det gemensamt att det kan vara svårt att skilja på jobb och privatliv eftersom gränsen mellan just entreprenören och det privata är så svår att identifiera när man jobbar under sitt eget namn och ständigt har en del av sin arbetsplats i handen. Ni förstår att jag menar telefonen va?

Vi som ständigt uppdaterar fick nog nästan hjärtat i halsgropen allihopa för efter att vi fått byta om till bikini och krypa in i våra monogramerade badrockar (kan tillägga att monogram är en stor trend!) samlades vi alla ute i spa-delen Sunflower Oasis för att säga hej till varandra och skåla i bubbel. Än så länge är allt sig likt, badrocken hade en bra mobilficka och som alltid så börjar alla boomerang de fantastiska fruktfaten och varandra. Men där tog det stop för Lina hälsade oss alla välkomna och införde en mobil och kamerafri zon. Hepp, ni skulle ha sett våra ansiktsuttryck. Om vi ska vara helt ärliga så är det oftast förväntat av oss att posta något och jag ser alltid till att få med mig det bildmaterial jag behöver och missar jag det upplever jag nästan alltid någon form av misslyckande. Idag lade vi fotograferandet helt i Kajsa Göranssons händer och därför är det nog så att vi idag använder oss av samma bilder allihopa. Men vad gör väl det? För medan våra kameror och telefoner låg så passade vi på att prata med varandra!

Vi kunde inte fått ett bättre väder, solen var på topp, humöret var på topp, sällskapet på topp och spa-delen låg såklart högst upp på toppen med utsikt över vattnet.
Lina berättade om sin resa och bakgrunden till att hon lyfter ämnet Duktig Flicka. Vi alla skrattar, gråter lite, nickar i samförstånd, tittar på varandra och ler, kommer med pepp, delar med oss och äter galet god italiensk buffé. Oskar Brehmer berättar om när han läste Linas text och hur även han kände igen sig och ville vara med och göra något. Han får också jubel när han berättar att eftersom båten inte lägger loss idag så är vi välkomna tillbaka en annan dag och åka vart vi vill, tillsammans med vem vi vill…
Fantastiska Lina Ekh, Mariette och Linnea Cleasson, min bordsdam för dagen Kicki Burman och Jannike Reinholdsson
Jannike Reinholdsson, jag och Helena Rönnblad

 

”…vi lever för att jobba, istället för att jobba för att leva och dessutom har gränserna mellan jobb och privatliv suddats ut för allt för många!”

Där har ni oss men jag lovar att jag kommer att tänka igenom saker och ting ett par varv innan jag bokar in något i min kalender. Finns inte tiden så finns den inte och jag ska jobba på att lägga mitt fokus på att boka in det viktigaste först. Det som är viktigast för mig, sedan kan entreprenören Tove få boka på sitt. 

Kram bästa Lina och Oskar, en eloge till dig och att du använder din position till att lägga fokus på vad som är viktigt!

Här är hela gänget precis innan hemfärd. Mätta glada och fyllda av hopp på något vis!

Så roligt att träffa er alla och vet ni; Vi kommer att återta balansen och återigen förstå att dygnet bara har 24 timmar även om utvecklingen i övrigt går framåt. Duktiga Flickor kommer då att vara rustade för att ta över världen!

@helenesjostedt @steff_stefani @akaannica @dnilva @marietteofficial @oscarcharlesbrehmer @kickimakeupartist @fridaselkirk @monasuniversum @imakeyousmile.se @tovecastor @jannikeviola @angelicalagergren @jessicalagergren @tildanordh @johannadjerf @tomassekelius @sarasongbird @chloelillo @linneaclaeson @trisiaa @bodybybecca.se @feliciaaveklew

 

Written By
More from Tove Castor

I wish – 10 December

  Louis Vuitton har tagit fram de snyggaste city guiderna och visst...
Read More

1 Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *