MIN STIL - TOVE CASTOR

BROADWAY KAPPA FRÅN STYLEIN- SÅ NÖJD!

Jag blir mer och mer imponerad av Stylein. Jag har köpt flera plagg från dem på sista tiden och det är något visst med passformen och materialen som jag bara älskar.

Nu kan jag alltså stryka ”kamelfärgad kappa” från min ”must have- lista” för 2015. Det var på håret och de krävdes en mellandagsrea för att jag skulle slå till men gud vad nöjd jag är och vilken snabb leverans. Stylein var inte bara snabba med leveransen de hade också skickat med en liten present. Kappan Broadway är så fantastisk att jag inte förstår varför jag inte slagit till för länge sen.

 

stylein broadway coat tove castor

stylein broadway coat tove castor

stylein broadway coat tove castor

stylein broadway coat tove castor

  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.