MIN STIL - TOVE CASTOR

Hitta din stil och välj en accentfärg

Vet ni att det sägs att om man placerar en man i ett rum fullt av kvinnor är det hon i den röda klänningen han kommer att komma ihåg. Myten är att män dras till rött. Men, man säger ju också att alla giftiga bär är röda. Så hette det i alla fall när jag var liten. Femme fatale kanske?

Om jag dras till rött för att det är en farlig färg eller för att jag undermedvetet vill ha uppmärksamhet från män det låter jag vara osagt. Men när jag tittar igenom gamla bilder ser jag ett mönster. Att jag gillar rött som accentfärg det vet jag, jag tycker röda naglar är snyggt, röda läppar osv men det mönster jag såg var att jag tenderar att välja rött som accentfärg när jag bär svart vit randigt och svarta wayfarer från RayBan. Bär jag helsvart tenderar jag just nu att välja accenten nude/smutsigt rosa och ganska ofta orange. Hur som så passar rött utmärkt till både nude och rosa och när det kommer till orange så är det den orangeröda jag dras till, så långt ifrån gult jag kan komma.

 

Så nu har jag två utmaningar till er:

Identifiera din stil: Titta igenom bilder på dig själv och se om du hittar några mönster. Har du inte ”hittat din stil” ännu kanske du faktiskt redan har en och den hittar du i kamerarullen.

Välj en accentfärg: Man behöver inte gå all in för att satsa på färg. Det kan räcka med färg på läpparna, en accessoar eller väska. Vilken färg dras du till, Kanske den ska vara din accentfärg? 

 

 Det här fixar ni. Allt ni behöver är er telefon, ett glas vin och en bästis. Eller kanske en av Ugglas Frozen Champagne

 

  
     

  

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.