Vegas style fast på Skansen

I lördags var det bröllopsyra i hela Stockholm, många hade samlats längs stans gator för att få se en skymt av prinsen och prinsessan, själv var jag och fick ta del av en helt annan bröllopceremoni. Det var nämligen “drop in bröllop” på vackra Skansen.

Vi passade också på att titta på djuren och fick se dem allihopa i år men vi fick också se fler brudar och brudgummar på ett och samma ställe än vad jag någonsin kunnat föreställa mig. Så fina var de allihopa och och vigseln vi kommit för att närvara vid var väldigt fin. Efteråt hade vi picknick bland fäbodar och skålade för brudparet för att sedan ta ett varv hos lemurer och ormar. Ingen helt vanlig lördag alltså, men en mycket varm och solig sådan. Kanske var det årets första riktiga sommardag och det var så fint att få vara med och fira kärleken. För det var verkligen så mycket kärlek och värme i luften och vad jag gjorde på “dagen så prinsen gifte sig” det kommer jag aldrig att glömma.

 

IMG_9714 IMG_9717 IMG_9708 IMG_9704

Jag bar en: Klänning/Toteme, Sneakers/Converse, Väska/Bayswater från Mulberry, Solgalsögon/Rayban från Synoptik

Written By
More from Tove Castor

SVART DIAMANT FRÅN MAJAS PUNKT

Jag har köpt en liten men betydelsefull present till mig själv, en...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *