LIFESTYLE - TOVE CASTOR

DONT FORGET TO DANCE – JUST DONT

Måndagspepp!

 

don't forget to dance tove castor

 

Det här armbandet från ytterligare ett nytt svenskt smyckemärke – andeliusgribbe – fick jag syn på när jag var på frukosten hos MildhPR förra veckan. andeliusgribbe hade flera smycken som jag gillade som tex halsbandet med världsdelar och örhängen med små symboler men det var armbandet DONT FORGET TO DANCE  som gick rakt in i hjärtat. Det är Pepp för mig som tyvärr alldeles för ofta glömmer bort att njuta av nuet. Följdfrasen efter Dont forget to dance är helt sonika JUST DONT. Simple as that. Det här armbandet får gärna pryda min handled framöver!

andeliusgribbe visualisterna

andeliusgribbe visualisterna

 

Själv har jag kanske inte hunnit lägga i högsta växeln ännu men jag har en fullspäckad vecka framför mig då jag både ska fotografera, filma, planera in en trendutställning och hinna med ett par pressevent. Så det är nog dags att komma igång, dansa lite (mycket!) och känna att inspirationen får ta över.

 

andeliusgribbe visualisterna

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.