GLÖM INTE ATT PACKA NER…

Kom ihåg att packa ner en sjal, en tunn kofta eller en klänning som både täcker axlarna och går nedanför knät på semestern!

Varför? Jo för om du planerar att besöka katolska kyrkor under semestern så finns en klädkod och oavsett om du är kristen eller inte så finns det något helt fantastiskt i att visa respekt. Det här var något jag visste och min plan var att ha topp och byxa när vi besökte Vatikanen men när jag vaknade kunde jag inte alls för topp och byxa vilket gjorde att jag fick fem minuter på mig att hitta en sjal. Impulshopping som kunde blivit både dyr och fel.

Men även om jag bara hade 5 minuter på mig så hann jag scanna ett par butiker och snabbt plocka åt mig en sjal i en perfekt rosa nyans. Nyckeln är att inte låta behovet och stress förstöra magkänslan. Tro mig du kan din stil tillräckligt bra för att lösa nödsituationer utan att köpa något du annars aldrig skulle köpt.
Inte bara hann jag hitta en sjal som till och med funkade i mitt instagramflöde, jag hann också plocka upp en rabattkod vilket gjorde att notan tillslut bara hamnade på 3,5 euro. Helt godkänt skulle jag säga!

Däremot.

Däremot kommer jag nog från och med nu alltid se till att ha en scarves eller sjal med mig i packningen som inte bara funkar utan som jag valt med omsorg.

Tags from the story
,
Written By
More from Tove Castor

Utställning!

Några av mina tavlor hänger nu på Sinnligt! by
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *