MIN STIL - TOVE CASTOR

JAG BLIR NÅGON HELT ANNAN I VITT MEN HÅRET ÄR ON POINT

Precis så här önskar jag att mitt hår såg ut varje dag!

Jag är så nöjd med håret på de här bilderna men min outfit? Visst är den fin. Kjolen från Dagmar är så fin, linnet har jag köpt på H&M och haft i flera år och väskan är en jubileumsutgåva från Mulberry då de fyllde 40år. En mini Bayswater i präglat skinn och sedan en scarves från Indiska som jag knöt dit för ett par år sedan (medan jag fortfarande jobbade som stylist för Indiska därefter har jag inte köpt en pryl). Så fint men…..inte jag? Både och ändå…

Det saknas svärta, inte bara visuell svärta utan djup. City chic och ytligt är nästan synonymt för mig och ytlig är det sista jag är och det sista jag vill vara. Det är ju i krocken, där det skaver som det intressanta finns och i den här outfiten skaver det ingenstans.

Det är något med den här outfiten som gör mig “city-chic” och city chic är det sista jag identifierar mig som. Attans alltså. För det är på pappret en snygg outfit.

Hur skulle du styla den här kjolen?

Linne/H&M, Kjol/House of Dagmar, Skor/Acne Studios, Väska/Mulberry, Scarves/Indiska, Hair/On Point!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *