FASHION - TOVE CASTOR,  LIFESTYLE - TOVE CASTOR

Bucket List – Bucket Bag

Det finns en väskmodell som just nu är lite hetare än andra och det är den klassiska Bucket Bag, En bohomodell med citykänsla som både rymmer allt du vill ha med dig och som går att bära på två sätt, över axeln och som en tote dvs i handen/på armen. Marc Jacobs modell är fin tycker jag, både i klassisk svart och (vågar jag säga det?) i Nude.  

  

To hot to handle drawstring bag
 

Tänk ”väskgarderob”. Använder du bara svart satsa på svarta väskor i olika modeller men köp då kanske inte liknande modeller i samma färg för då konkurrerar de ju ut varandra med risk att en blir liggandes oanvänd. En märkeshanväsksa behöver bra PPA (pris per användning) för att motivera till köp. Fördelen med en klassisk märkesväska i bra kvalitet är att du har hela livet på dig att hyfsa till den där PPA’n. 

På min Bucketlist får jag sätta upp en resa till New York.

Bilden på den svarta väskan har jag lånat från Herta som fick mig att få upp ögonen för just To hot to handle 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.