Dagens Outfit – lite sådär Parisian…

IMG_9815

 

Man går ju hela tiden igenom faser i livet och just de här senaste 2v har jag befunnit mig i den randigt vs leopard-fasen. Det är så det är, svart på vitt, och dagens outfit består av randig tröja (HOPE), svarta jeans (Acne), Leopardskor (Minimarket) och så röda läppar på det för det passar alltid. Jag använder RubyWoo från Mac, ett matt rött läppstift som sitter som berget och till det mina ständiga förleslagare IPhonen och RayBan solisarna sedan passade jag på att låna makens klocka. Det blir lite extra snyggt att bryta av med ett lite manligare armbandsur.

Written By
More from Tove Castor

FINT SKA DET VA’

Vissa hotell är lite vassare än andra när det kommer till hud...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *