LIFESTYLE - TOVE CASTOR

Sista uppdraget – full fart ända in i det sista

Det börjar bli en tradition för mig, det här med att avsluta en intensiv jobb-vår med en sista fotografering,  bara en dag innan jag åker på semester. Hela vägen in i kaklet. Det här med att varva ner eller ställtid…

För två år sedan tog jag bilen till Sala för att styla en artist, Miranda de Verdier, som skulle få kläder utav blommor. Det var en helt fantastisk sommardag. 

 

IMG_1060 IMG_0167

 

Just nu håller jag som bäst på att steama (stryka med en ångmaskin) och stryka plagg till en fotografering jag skall iväg på i gryningen i morgon. Nu håller jag tummarna för att det skall bli en sådan där magisk morgon i stan, för det är i stan vi skall vara, när gatorna är tomma och ljuset alldeles mjukt. Nu ska jag bara plocka ihop det sista och sedan är det dags för mig att gå och sova för det blir till att åka tidigt imorgon, riktigt tidigt.

 

Artist:Miranda de Verdier, Foto Marcus Nyberg, Mua Mirja Andersson, Stylist Tove Castor

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.