LIFESTYLE - TOVE CASTOR

@ Burgersson med Godispåse på dessertmenyn

   

 

Har ni några bra restaurangtips i Göteborg? Nu har jag ett, om du gillar härliga hamburgerhak. Hamburgerhak och hamburgerhak, Burgersson hade en så skön stämning, så goda hamburgare och kolla in pommesfritten som är slungade i Västerbottensost och örter. Både smartaste och charmigaste knepet var att de hade godispåse på dessertmenyn. Outstanding, både mamma, pappa, barn blev nöjda. Godispåsen var väl det ända jag inte fotograferade…men den var såklart en naturpåse med klassiska smågodis i som alla gillar. Det här borde alla ta efter.

 

Annars tog jag kanske 4o bilder på interiören, så många jag kunde utan att skämmas eller störa andra gäster som olyckligtvis satt sig framför både snygga posters och lampor. Det får bli ett besök till nästa gångs vi är i stan.

 

 

  
    
    

 

Här satt vi vid ett barbord och dinglade med våra fötter. N i Superstars från Adidas och och jag i mina nya sandaler från The Pacific från Blankens

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.