Bygga på en egen lookbook?

Nästan alla varumärken plåtar både lookbooks och kampanjbilder. Kampanjbilderna är mycket image och lookbooksen till för att visa vad man har, hur man kan styla det, visa sitt uttryck och det förekommer att tidningar använder dessa på sina plocksidor tex. I en lookbook vill man visa alla plagg i kampanjbilderna kan det vara det viktigaste plagget och ofta i en miljö eller med props som Mulberry tex som använt allt från oversized småfåglar, ugglor till glasstrutar och karamellklubbor. Min tanke med att det här är att Ni borde, jag också för den delen, skapa en kombination av dessa för egen räkning. Ett moodboard som ringar in er stil där man kan addera bilder på lyckade outfits, enstaka favoritplagg, färgteman och så vidare. Så skulle jag vilja angripa min stil. Eller är det överkurs?

 
Jag förstår att det finns en plattform för det här, är det inte vad Pinterest försöker göra? Men jag är mera hands on. Jag vill fortfarande klippa och klistra och ha det framför mig. Livet är inte bara ett “klick”. De här bilderna skulle lätt hamna på min board inför sommaren. Och senaste 20 somrar och säkert kommande 20.

Written By
More from Tove Castor

CITY SKIN FRÅN MURAD – DEN HAR JAG FAKTISKT SPARAT TILL VÅREN

SPF – inte sjutton hoppar ni väl över den? Att skriva om...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *