SUNDAYS

Easy like Sundays

Jag kan ha fel (ja det har jag för julaftonshelgen och nyårshelgen är det fritt) men kanske är det här den enda handbollsfria helgen för oss mellan sep och april? Vi passar på att rensa ett förråd, baka småkakor, dricka alldeles för många koppar kaffe och inhandla årets julgranspynt.

Jag har också klickat hem “stora hemma mysplagg”, när jag frågade er på Insta huruvida ni bytte om när ni kom hem från jobbet så svarade 95 % att de inte kunde vänta med att kliva ut jobbkläderna och hoppa i något mer casual. Jag är en minoritet alltså…

Men, jag vill ju ha det alla andra har…haha Nä, men så hittade jag ett set från Ragdoll LA som jag verkligen vill ha…som jag kanske inte kommer ha ute på stan, men verkligen vill ha och eftersom det är tights och en topp på använde jag min lilla instaundersökning som motivation till att just dessa kommer bli perfekta att hoppa i när jag kommer hem….OM jag kommer ihåg det.

Faktum är att jag inte alls har något emot att strosa runt i allt från jeans och t-shirt till klänning eller kjol här hemma. Så länge en outfit känns som jag så trivs jag…inte är det ofta jag köper något som är direkt obekvämt heller.

Idag har jag strosat runt i midjehöga jeans från Cubus och en tischa från Zadig et Voltaire. Det enda som inte riktigt är jag då är väl flufftofflorna som jag fått från Rusta. De är inte alls min stil…men satan sköna ändå.

Tags from the story
Written By
More from Tove Castor

AVAVAV – MINA FAVORITER FRÅN ETT VARUMÄRKE JAG MISSAT

Jag vet att det är många av er som älskar Monki, Weekday...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *