EN VECKA GÅR MOT SITT SLUT

 

Vilken vecka!

Om ni håller ut lite så kommer vi att lägga upp allt vi gjort på Visualisterna Out & About  Vi har bara så svårt att få ihop det, det här med att både göra, vara i nuet, planera framtiden och dokumentera allt och publicera på en och samma gång.

Hur gör alla andra?

Hur som helst så hade vi en intensiv vecka ute på Formex. Formex, Nordens största inredningsmässa. En mässa som vi fått äran att jobba med för tredje gången i rad och det är ta mig sjutton rys på armarna på det. Vi påminner ofta varandra hur glada vi är över att vi får alla dessa möjlighet och chanser att utvecklas och visa vad vi kan. Samtidigt som vi får chansen att dela med oss till andra i och med att vi ute på mässan också bedriver en kreativ workshop.
…och visst leder det till ett och annat uppdrag och att dörrarna öppnas för nya spännande upplevelser!

Samtidigt så har Summer Design Week på gått parallellt med mässan fast era på stan så vi har åkt skytteltrafik mellan härliga frukostar, Novaprisutdelningar och workshop. Minst sagt intensivt och mest sagt väldigt roligt. Nyp oss i armen att detta är vårt jobb!

Jag avslutade fredagen i klänning från Carin Wester, Sneakers från Rodebjer och med min favoritväska från Bukvy och här är jag på väg till pressfrukost med Absolut Art och Ida Sjöstedt som gjort ett samarbete (se eget inlägg inom kort!) samtidigt som Idag visar en liten sneakpeek på sin ss19-kollektion. Alltihop inramat av svit 3307 på Grand Hotel. En bättre fredagsfrukost!

Written By
More from Tove Castor

Favorit i repris – Castors Cocktails #1

Scarlett Castor 1 del Cointreau 1 del Southern Comfort 1 del Limejuice...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *