MIN STIL - TOVE CASTOR

Lika leka bäst

Jag låg och sov i morse när min man åkte iväg till jobbet men vaknade upp och bestämde mig för randigt och svart. Jag bestämmer nästan alltid vad jag skal ha på mig innan jag klivet upp, ibland tar det längre tid än andra men jag är inte riktigt redo att kliva upp förrän jag har en plan. När jag sedan kom hem och möttes av min man i hallen och vi såg att vi hade exakt likadana outfits kunde vi inte låta bli att ta en bild. Lika barn leka bäst heter det ju…

 

 randigt hope filippak

randigt från hope

 

När det kommer till randigt finns det ingen som gör det snyggare än Hope. Den toppen jag har inte finns i sortimentet just nu men självklart finns en annan som säkerligen är lika snygg.

 

lika barn leka bäst

Han: Tröja/FilippaK, Byxa/Acne  –  Hon: Tröja/Hope, Byxa/Hope

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.