MIN STIL - TOVE CASTOR

SÅ STYLAR JAG MINA NYA BÅGAR

Så stylar jag mina nya bågar – betalt samarbete med Synotik

Jag är fortfarande hopplöst förälskad i den runda formen.

Det finns ingenting som slår hösten när det kommer till nystart och jag ägnar oförsvarbart mycket tid till att drömma om höstgarderoben, vad jag ska spara, sälja och vad jag ska kompletterna med. Allt för att få ihop den där perfekta, lättstylade garderoben som är precis min stil.

Jag vet att jag sagt det förr…

Och jag vet att jag har sagt det förr men jag behöver lägga mer fokus på detaljerna, accessoarerna, än på plaggen i sig och det betyder såklart nya bågar. Nu hade jag sådan tur att min syn nästan inte förändrats alls å jag kan fortsätta bygga på min glasögongarderob och det som saknas där är ett par svarta bågar.

Hur kan det komma sig att jag saknar ett par svarta bågar? Ja, saknar, för nu när jag har dem så märker jag hur mycket jag saknat ett par svarta bågar till min svarta garderob. Svart är min färg, svart är den färg jag tycker är allra allra snyggast. Svart är för mig inte en comfert zone jag är ängslig att lämna utan den färg jag inte kan få nog av att utforska och styla i oändlighet. Därför är jag så glad för en min nya svarta båge.

Min optiker Helene på Synoptik var som vanligt mitt bollplank när jag skulle till att bestämma mig och det finns ingen som får mig att känna mig så trygg med mitt val. Hon har hittills inte guidat mig fel en ända gång. En sak till som jag vill nämna är att de utökat undersökningen. Nytt för mig var att de också undersökte hornhinnorna och fotograferade för att kunna följa upp och hålla koll på ev förändringar samtidigt som de kontrollerade periferiseendet. Känns ändå bra att kontroller görs.

 

Längtan efter den här bågen!

Jag älskar att den har den lite grövre bågen som andas allt från kultur till arkitekt samtidigt som den bjuder på lite excentriskt bling på skälmen, så där excentriskt som bara Gucci lyckats vara under de senaste säsongerna och så där Gucci-exentrisk som i alla fall jag inte kan få nog av just nu. Längtan efter det där sms.et “dina glasögon är klar” var stor.

 

Glasögon/ Gucci från Synoptik, Kostym/Rodebjer, Linne/Vero Moda, Sneakers/Rodebjer

Glasögon/ Gucci från Synoptik,Kappa/&Other Stories, Sneakers/Converse, Väska/Acne Studios

 

Glasögon/ Gucci från Synoptik, T-shirt/boob by från Visualisterna (aka Moi), Kjol/Ganni

 

 

Glasögon/ Gucci från Synoptik, Klänning/House of Dagmar, Skor/ATP Atelier, Örhängen/Marc Jacobs

Så här har jag stylat min både sedan den kom. Dagar jag spenderat på pressvisningar, kontorsdagar och festkvällar. Alla plaggen (förutom boob by) har jag haft minst en säsong men de känns som nya med en  båge som tillför något nytt.

Close up

Jag älskar stjärnorna som för mig får symbolisera Castor, mitt efternamn och samtidigt namnet på en stjärna i tvillingarnas tecken, och det lilla biet på skalmen.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *