CLASSICS – DAGENS OUTFIT

Att plötsligt bli med en annan kamera än den jag är van med det är som att gå i någon annans skor. Det skaver lite och det tar ett tag innan det blir bekvämt. Så fick det bli idag i och med att min Lumix kraschade. 

Så med på pressvisningar fix min gamla Canon följa, gamla och gamla, stora säger kanske mer och idag jobbade jag i klassiskt denim och vitt, jag har inte riktigt landat i svart ännu. De här vita skjortorna naglar sig kvar.

Ny kamera nya utmaningar!

Skjorta/Egen design, Jeans/J.Lindeberg och sedan blev det röda läppar idag. Smashbox röda. Jag röstar för fler röda läppar åt folket i höst! 

Tags from the story
, , ,
Written By
More from Tove Castor

Castors Cocktail #12

Rosa, citrus…allar ätt i min bok. Sen att drinken är rosa för...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *