MIN STIL - TOVE CASTOR

Dagens outfit – Commes des Garcons meet Christian Lacroix

Vilken dag! Jag tror jag har räknat till 12 stopp, det vill säga 12 pressevent där vi tittat på hur våren kommer att se ut, vilka trender som rådet och vad som kommer komma ut i butik från att videungen knoppar och fram till sommaren. Jag passade på att ta en outfitbild när vi besökte Bemz för vad passar bättre att ta en outfitbild än framför sofföverdraget designat av Christian Lacroix för Bemz 10-års kollektion?!

stylein commes des garcons christian lacroix

stylein commes des garcons christian lacroix

 

Dagens outfit: Topp/Stylein, Kjol/Commes des Garcons , Sneakers/Adidas Stan Smith.

ps. Hade vi haft all tid i världen hade jag tagit om bilden och lyft kjolen 7 cm i midjan, upp med den bara, men som det nu var hade vi 5 stopp kvar ds.

.

Dagens soffa: Bemz/Christian Lacroix

bemz christian lacroix

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.