MIN STIL - TOVE CASTOR

DEN SVARTA OVERSIZED STICKADE TRÖJAN

Som jag har letat efter den perfekta oversized stickade tröjan…i svart. Den perfekta har en del punkter att uppfylla och nu är jag bra nära. För att vara perfekt så ska den:

  • Vara i en bättre kvalitet
  • Ha fin halsringning
  • Vara nätt över axlarna
  • Ha en bylsig siluett

Nu har jag hittat en från H&M i Merinoull (väldigt varm!), har en vid halsringning ut på axeln istället för fram p bröstet och en nedhasad axelsöm som gör att det inte är axlarna som blir oversized. Samtidigt sp är den rak och stor och med ärmar som tar för sig ordentligt.

It´s a keeper!

Häromdagen stylade jag den med min leopardmönstrade midikjol från Ganni. Som jag älskar den här kjolen. Jag är redan inte på år tre med den i garderoben och har inte tröttnat än. Just den här hösten trendar just den här modellen i leoprint så kanske kanske kommer jag att låte den ligga lite om några månader? Men i garderoben kommer den absolut att få stanna. Min är dessutom i siden så ni kan ju föreställa er hur härlig den här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *