MIN STIL - TOVE CASTOR

MY LITTLE PONY SMASH THE PATRIARCHY TEE

Oj va många ni var på Instagram som “villhöver” er egen MLP-tischa.

Jag har älskat MLP ända sedan första mötet. Min första var Blossom och därefter Cotton Candy… om jag tig mig tiden tror jag att jag skulle kunna nämna dem i ordning som de flyttade hem till mig. Idag har jag dem inte kvar men har en del som jag fått och några jag köpt när jag hittat dem i loppislådor. Barndomen 🌈

Habegäret när jag såg den här tischan!

Det var som det samlade habegäret jag anade hos er igår på insta. Intensivt och direkt.

Jag är sååå glad för min och kan du inte berga dig så kommer en länk till vart jag köpte den här:

Här hittar ni t-shirten!

Det tog ett par veckor innan den kom med posten. Olidlig väntan men den kom. Passar också på att nämna att jag köpte M och skulle nog egentligen valt S.

Puss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *