Det börjar ta sig 

 Det börjar ta sig. Jag håller som bäst på att hänga in kläderna samtidigt som jag rensar och utvärderar. För första gången har jag en så bra översikt att jag på riktigt kan se struktur och jag ser ganska klart vad som saknas för att få ihop garderoben. Innehållet alltså, inte stommarna. 

Ett tips!

Har du ett plagg du gillar extra mycket men inte riktigt kan få till stilen på, tex ett par byxor eller en kjol, ta på dig plagget nästa gång du går ut och shoppar och så shoppar du till just det plagget. Tre olika överdelar i olika material, stil och som ev kan bäras lager på lager. Då får du på en gång tre nya outfits. 

Långärmat är något som verkligen saknas i min garderob. 

   

Så här såg det ut när jag höll på att flytta bokhyllorna in i gamla klk. Kaos. Men så blir det när man bygger ut, bygger om och flyttar runt samtidigt. Vi har att göra men det tar sig! 
  
 

Written By
More from Tove Castor

PRESSFRUKOST MED HENRI LLOYD SS17

En renovering sätter verkligen sina spår och nu när snickarna har lämnat...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *