FASHION - TOVE CASTOR,  LIFESTYLE - TOVE CASTOR

Dress up for Halloween – Man behöver inte spöka ut sig!

Dressup for Halloween House of dagmar

 

Dagmar house of dagmar

 

.

Orange är verkligen snyggt om det är i rätt nyans och enligt mig är de lite brändare tonerna rätt nyans. Hur snygg är inte den här klänningen från House of Dagmar? Jag älskar modellen med den öppna ryggen och draperingen. Sedan har jag alltid varit svag för en droppad axel. Just här klänningen ingår i Dagmars 10 års jubileum och kommer från deras pre spring 2012. Tidigare släppte de de 10 mest ikoniska vårklänningarna och de har just släppt 10 favoriter från de senaste 10 årens höstkollektioner. Där har ni skillnaden på trend, stil, kvalitet och signatur. Ett plagg som är varumärkesstarkt, av bra kvalitet och med ett högt designervärde håller år efter år. Jag hade jag gärna burit klänningen Melany till fest den här hösten och säkerligen även om tio år.  Till den hade jag valt mörka (läs svarta) naglar, smycken med tunna kedjor (som alltid) och en svart liten väska.

När det kommer tillsvart tycker jag att man kan gå all in, det hade jag nog inte gjort med orange. Jag gillar orange på både läppar och naglar och bär mer orange där än på kläderna. OPI har en hel kollektion som passar utmärkt så här i Halloweentider men innehåller också riktigt snygga oranga nyanser som funkar året om. Många av de makeup artister jag jobbar med har OPI som sitt favoritlack och personligen så gillar jag att de alltid lanserar de senaste färgerna och deras träffsäkra namn på nyanserna. Det är med humor och glimten i ögat. It´s a Pizza Cake är min favorit!

.

 

OPI halloween OPI orange

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.