FASHION - TOVE CASTOR

Dagen då vi tömde IKEA´s lager på Julkulor

Igår var dagen då vi Visualister tömde IKEA´s lager på julkulor. När dagen gick mot sitt slut så såg vi så här trötta ut men vi gjorde som vanligt, vi gick all in.

Dagens frågeställningar var som följer: Hur många julkulor ryms i en BMW kombi? Var ska vi äta? Kan du googla? Kan du ta en bild på oss? Var ligger Ohlssons Tyger? Hur f-n tänkte de när det byggde det här parkeringshuset? Kan du ta en outfitbild på mig? Vart ska jag svänga? Har vi allt nu? Kan du skapa ett konto och beställa? Ska vi ta 300 eller 450 paket?

9 stopp och en hamburgare senare hade vi scannat hela Uppsala på julkule-utbudet (och all annan form av julpynt – där har vi nu stenkoll), researchat gardiner till ett av Karins inredningsuppdrag och båda två avklarat några samtal, skickat några mail men inte hunnit blogga eller insgtagramma. Ingen dag är den andra lik. Ibland önskar jag att man kunde följa oss på en GPS när vi är ute för det är inte i någon naturlig ordning vi rör oss runt i städerna. Det är mer i stjärnformationer, kors och tvärs och hit och dit. Vi måste nog ha en Apple Watch så vi kan räkna våra steg och hitta något positivt i alla mil vi springer för långt. Men aldrig skrattar vi så mycket som när vi är ute på språng. Många steg för mycket och många goda skratt – Damn vad vi kommer leva länge!

 

julkulor ikea visualisterna .

julkulor ikea visualisterna

 

När bakluckan är full är det tur att BMW´har stort baksäte.

.

En kommentar

  • Ida

    Och folk som tycker jag är lite knäpp som vill börja samla på julgrans pynt genom att köpa ett nytt paket per år. Men vad ska ni egentligen ha alla kulor till?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.