FASHION - TOVE CASTOR,  LIFESTYLE - TOVE CASTOR

Ibland blir man inspirerad av sig själv

Ibland blir man inspirerad av andra och inbland blir man inspirerad av sig själv, inspirationen kommer inifrån. Nu har jag längtat efter en svart kostym ganska länge, det vet ni som hängt med ett tag, och det var en inre bild som jag plockade fram när jag stylade imagebilder för THORNHAMMAR förra veckan och där hade jag mig själv på kroken. Nu har jag klickat hem den där kostymen jag drömt om och som förhoppningsvis hinner komma innan K åker ner för att ansluta på Bornholm. Förhoppnigsvis passar den också och nu återstår bara att bestämma vilka THORNHAMMAR sneakers jag skall styla kostymen med. Höga eller låga? 

 

IMG_9842

Thornhammar_200390_1024x1024 Thornhammar_200405_1_1024x1024

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.