BEAUTY - TOVE CASTOR

Aldrig utan mina bryn

IMG_9900

 

 

Det finns alltid något man är extra noga med.

Jag skulle inte säga att jag är fåfäng och det är långt ifrån varje dag jag sminkar mig men även om jag bara ska gå omkring hemma, åka ner till Ica och köpa mjölk eller sitta i solen med en granne mår jag alltid bra av att ”ta på mig mina bryn”. Det är något med ögonbryn, de ramar in och har man bara hyfsat välskötta bryn ser man aldrig naken ut. Mina är inte de buskigaste utan behöver lite hjälp på traven och en produkt jag ständigt återkommer till är  Make Up Store TriBrow. Men det är inte bara till bryna jag använder den här produkten. Ofta använder jag de ljusare nyanserna som ögonskugga och den svarta för att sota med. En multiprodukt helt enkelt. I dagarna passade jag på att köpa en ny och man hittar dem nu i relativt ny förpackning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.