FASHION - TOVE CASTOR,  LIFESTYLE - TOVE CASTOR

En It-sko – Ballerina med klack

Lite har jag ju shoppat inför sommaren och ett par ballerinor (egentligen flera par) är något jag letat efter varje år senaste tre. Men där är jag väldigt kräsen. I år har jag faktiskt hittat ett par, inspirerade av årets It-sko får Celine, en ganska klädd ballerina från Cos. Helt i skinn, ett krav, och svart, alltid rätt, är de dock utan Celine-klacken men som jag ser det är det bara ett plus. Jag ilar att de är som den jazzdanssko jag bodde inunder 80-talets andra hälft. Privat är jag inte redo för Celine-klacken ännu men hade det varit ett stylingjob hade jag inte tvekat en sekund.

 

Celine-s3 0309768001_0_7

 

Jag lät mig inspireras av Celine´s ballerina och hittade de här på Cos.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.