maria nila heal
BEAUTY - TOVE CASTOR

MARIA NILA HEAL – SKÖNHETSPRODUKTER OCH SKÄRGÅRD

Throwback Thursday!

Just nu när både instagram och Fb svämmar över av vinterbilder och skidorter ligger skärgårdslivet ganska långt borta men inom mig är det inte långt borta alls. Jag lever någon sorts dubbelliv när det kommer till garderoben, jag har en stil i stan och en stil i skärgården, även om de såklart krockar. Däremot är jag inte alls lika ombytlig med skönhetsprodukterna, där har jag helt andra krav. Den enda skillnaden är väl att jag använder mkt mindre make up och mycket mer solskyddsfaktor. Men sedan vill man ju inte heller göra någon inverkan på miljön när man är ute, bara att vi är där är nog, jag vill att skärgården ska vara lika härligt orörd när jag åker som den förhoppningsvis är när jag kommer. Då känns det ju extra bra med produkter som är varsamma mot djur och natur. Som Maria Nila tex.

Maria Nila Heal är så bra att jag har med dem som en av mina favorit i mitt Beauty span i Premium Magazine nr1 2017 och samtidigt är de också nominerad till Swedish Beauty and Cosmetic Awards 2017. 
Näst på tur för mig att prova är 

båtliv

maria nila vegan

Jj

 

maria nila heal

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *