FASHION - TOVE CASTOR

Efterlysning! – Kjol från BACK

Nu behöver jag hjälp – Jag söker efter den här kjolen från BACK i stl. 40. Vet Ni vart jag kan hitta den, eller någon som har lust att sälja? Kanske du?

back-by-ann-sofie-back-greymarl-back-by-annsofie-back-zip-ring-sweat-skirt-with-brace-detail-product-1-13390006-837189668_large_flex

 Back By Ann-sofie Back – Gray Zip Ring Sweat Skirt with Brace Detail

Det var nästan ett år sedan BACK och Minimarket hade en gemensam utförsäljning i Uppsala och jag och min syster shoppade loss. Kjolen fanns i ett exemplar men efter många om och ytterligare men så valdes den bort tillslut. Vilken syrran ångrar och har ångrat flera gånger om. Jag tror att alla kan sätta sig in i den känslan. Kan Ni hjälpa?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.