EN ROUGE-RUTIN, HAR DU EN SÅDAN? 

1-2-3 and that´s it!

Jag måste nog säga att jag ändå saknade rouge-rutin bland nyorden inför 2018, för visst har vi väl alla en rouge-rutin? 😉

Jag hade inte reflekterat över att jag hade en förrän min syster frågade om jag inte kunde lägga den på henne när vi skulle bege oss till Notting Hill. Då gick det upp för mig; jag gör ju lika varje dag … and this is my Routine:

Först lägger jag en highlight. Här varierar jag mellan Lumene Invisible Illumination Nordic Light Instant Illuminize och Invisible Glow Highlighter i nyasen medium från bareMinerals.

Därefter lägger jag en skugga som någon kanske skulle kalla contouring men nja. mer än skugga skulle jag säga. Här varierar jag mellan Invisible Bronze från bareMinerals och Smashbox Step-by-Step Contouring Kit

Avslutar gör jag med den faktiska rougen och där använder jag nästan uteslutande en från Mac Cosmetics i nyansen Dollymix. Ev. kan jag bryta av med samma nyans fast i creme formula från Mac alt en cremerouge från Chanel.

Copy Paste på min rutin genom att följa min fantastiska steg för steg illustration! 

 

Ni hittar Lumene och bareMinerals hos Eleven.se*  och hos Kicks.se hittar ni både Smashbox och Mac. Dessutom finns en del på rean just nu!

 

*köplänk

Written By
More from Tove Castor

Sockar (fortfarande) på!

Vissa trender lever kvar betydligt längre än andra och en stil består....
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *