Ett Ekollon – det nya svarta?

Det kan vara så att Ekollonet har blivit den nya Ananasen för inför hösten har vi sett ekollon på allt från baby bodys till inredningsdetaljer. Just det här Ekollonet kommer finnas hos Jotex och det är en av mina favoriter när det kommer till prylhösten 2015.

 

 

IMG_8652

 

 

Kanske hänger det ihop med att vår generation just nu är inne i en djup förälskelse i Svenskt Tenn och att de små Ekollon-vaserna står högt upp på mångas önskelista?

 

Skärmavbild 2015-06-11 kl. 14.45.02

 

 

 

 

Tags from the story
, ,
Written By
More from Tove Castor

HOPE OCH HERRSKOR, JAG V E T ATT JAG TJATAR…

Prickigt och randigt, kostymbyxan och herrskorna. Jag vet att jag tjatar men...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *