FASHION - TOVE CASTOR,  LIFESTYLE - TOVE CASTOR

Exakt vad tror ni hände med habegäret

Exakt vad tror ni hände med habegäret när den här bilden uppenbarade sig i mitt Instagramflöde? Jo, habegäret kickade in!

[ezcol_1half]IMG_8592[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]PhoLondon-shoot-1-4999-254x393[/ezcol_1half_end]

Trosan och Bh´n hittar ni hos PHO.LONDON

Jag kan inte riktigt förklara vad det är som gör att jag just nu blir så fasligt inspirerad av hudfärgade präktiga, osexiga underkläder och stödstrumpor. Kreativiteten grå i spinn av hudfärgade shapeunderkläder och skor i nude, allt i nude, och när jag ser de här setet kan jag inte låta bli att tänka på de hiskeliga gasbindorna som man använt när man vrickat fötterna. Grova mormorsaktiga leverpastejsfärgade äckliga. Sådana måste man ju kunna hitta på något kul med?

Snyggt på riktigt eller sexigt kanske jag inte tycker att det är med jag inspireras av det och går i gång som sjutton på uttrycket. Det finns inget fåfängt över dessa, inget sockersött utan bara en nonchalans. Jag är väl tillbaka i minimalismen igen och det provocerar mig nästan lika mycket som när min lärare i konst sa att ”det bor en liten surrealist i dig Tove”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.