Gucci – Pucci – Milan Fashion Week 

Från Pucci och Gucci – otippat för att vara mig, men det här är mina två favoritlooks från Fashion Week Milan så här långt. Jag har inte hunnit nödda ner mig ordentligt ännu utan detta är baserat på mitt första intryck. Älskar frans-väskan, blusen och byxorna (eller är det en kjol?) från Pucci som får mig att tänka på Jim Morrison från The Doors och känner också tydliga YSL-vibbar. Svart i blandade material och texturer men med en touch av blått vilket även det är otippat när det gäller mig.

Den här blommiga kostymen från Gucci måste man ju bara älska. Barock, perfekt färgkombination och lagom mycket Over the top. Om nu lagom och over the top kan fungera i samma mening? Den rundade kragen och smala rosetten lovar jag kommer att synas i var enda gathörn och om Puccilooken fick mig att tänka på Jim Morrison får Gucci mig att förnimmas av Bob Dylan. Det kan mycket väl vara att de inte finns en ända likhet med vare sig Dylan eller Morrison och om så är fallet beror det på att jag tittat mer på Pucci och Gucci i mina dar än lyssnat på musik.

Damn – blommigt, pressveck, transparens, fransar och rosetter i full perfektion och klänningen är verkligen inte sämre.

Gucci-latest-Fall-Winter-2015-Collection-at-Milan-Fashion-Week-15

Written By
More from Tove Castor

Shape Shape Shape

En sak Ni kan räkna med när ni ser celebriteter på röda...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *