LIFESTYLE - TOVE CASTOR

FRÅN SKYLTFÖNSTER TILL GULDKNAPPEN – TBT

Jag jobbar mycket med bilder, väldigt mycket med bilder, och på sista tiden också en del med rörlig bild. Det ställer en del krav på utrustning och utrymme och utrymme blev den här torsdagens största utmaning. Jag fick inte plats med en enda film till utan att först sortera, rensa och flytta runt en hel del bilder. 

Torsdagen till ära tänkte jag titta lite bakom i tiden, det är lite nostalgiskt att gå igenom äldre bilder och jag stannade till på 24/8 2014. Det var en kontrasternas dag, minst sagt. Jag och Karin Uggla spenderade hela dagen i skyltfönstren på PUB som levande skyltdockor. Vi deltog i en form av installation i och med att Habitat kom till Sverige och jag hade precis blivit frilans på heltid. En hel dag levde vi som i ett dockhus och det var faktiskt här vårt första samarbete började för medan vi satt och smygzippade på cava ägnade vi dagen med att sammanställa inköpslistan för vårt första gemensamma uppdrag. 

    
Men det var som sagt en dag full av kontraster för när det var dags att kliva ut ur skyltfönstren var det för mig dags att byta om för att möta upp Helena Rönnblad. Resten av kvällen spenderade vi på gala för det var dags för Damernas Värld att dela ut Guldknappen. Guldknappen som det här året gick till Rika Studios. 

 

Det var 24/8 2014. Jag älskar färgen på mitt hår och klänningen som är från Rodebjer. 

En kommentar

  • Profilbild

    Helena

    Ååh vad kul att se! Minns inte vad jag gjorde innan faktiskt, men minns hur jag snabbsotade dina ögon i all hast innan vi begav oss vidare haha 🙂 Kram på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *