FASHION - TOVE CASTOR

Fuck Cancer

IMG_0338

Cancer, vilken jävla skitsjukdom. Jag låg, privilegierad, i kojen på min båt och guppade i skärgården när jag beställde mina armband. Då hade min farfar gått bort cancer men jag visste inte att en kär kollega skulle dö inom ett år och att en vän skulle ta upp kampen idag. Sedan har jag personer som står mig mycket närmare än så som förlorat den viktigaste person i dennes liv i cancer. Då känns det inte längre lika ädelt att strosa runt med ett armband och ta ställning men jag hoppas verkligen att pengen för armbanden kommer göra skillnad. Så klart skulle jag behöva köpa fler än två för att göra skillnad men många bäckar små. Vi har julklappsspel i min familj, 100kr paketet. Hepp – Fuck Cancer. Gåbortpresent till grannen. Hepp – Fuck Cancer.

På min mans jobb fick alla anställda ett armband i julklapp. Hepp – Fuck Cancer!

Jag beställde mina armband på ungcancer.se och ingen annan en forskningen tjänar på att vi köper dem eller tipsar om dem. Stilmässigt passar de dessutom grymt bra in på sommarens festivaler. Så snöa inte in och köp något annat pärlarmband för att sätta stilen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.