FASHION - TOVE CASTOR,  LIFESTYLE - TOVE CASTOR

Sätt stilen med solglasögon

I torsdags var det pressfrukost med S’afilos där vi fick titta närmare på sommarens modeller från Saint Laurent, Gucci, Marc Jacobs och Celine mfl. 70-talstrenden var förståss stor men 80-talet var också högst påtagligt. Mina absoluta favoriter av de troligtvis 100 paren är de här från Gucci. Bossy är de snygga. Gillar det tonade glaset och runda formen med sköldpaddsbåge. Kan det bli bättre?

    

  

De med spegelglas från Carrera kändes nya med sina nästan raka glas och de stora runda plastbågarna från Marc Jacobs var också grymma. Retro och glam. 

 

Likaså de 80-tals inspirerade ”alpsolisarna” me sidoskydd i skinn från Saint Laurent.  

 

Tidigare har jag mest använd samma solglasögon sommaren igenom men där har jag totalt ändrat synsätt. Idag har jag kanske 6-7 par som jag alternerar mellan och intresset bara ökar. I sommar tänker jag låta solglasögonen sätta stilen. 

Tack till SpaltPR för en härlig frukost och för all inspiration.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.