GANNI GIRL – DAGENS OUTFIT

ganni girl leopardkjol

Dagens outfit #gannigirl. Som jag har längtat efter att bära just den här kjolen. Silkeslätt och silkestunn och jag stylar den med en enkel tisha. Jag har dressat upp tishan eller dressat ner den damiga kjolen, allt är relativt och det beror på hur man väljer att se det. Att jobba så är ett enkelt knep när det kommer till styling och från min sida är just den här outfiten en copy-paste på en streetstylebild jag såg sent i höstas.

 

ganni girl leopardkjol

 

T-shirt/Tiger of Sweden, Bälte/Tiger of Sweden, Kjol/Ganni, Armband/Tori Burch

Written By
More from Tove Castor

Awesome

Black turtlenecks are awsome! Det är också snkitsnyggt att blanda svart och...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *