MIN STIL - TOVE CASTOR

Grand Sweater och Filed Boots – win win

Två vardagshjältar när hösten smyger sig på och vintern tar i är Grand Sweater och Field Boots från HOPE. Jag köpte, läs investerade, dem båda två för två år sedan och de är därför just nu inne på år nummer tre. (Mkt bra PPA* på dem) Fortfarande lika aktuella och jag får fortfarande frågor varje gång gällande tröjan. Grand Sweater är modebranschens motsvarighet till en designklassiker inom inredning och årets färg är kakigrön. Min största skräck är att det ska gå en tråd (men det fixar jag att rädda) och min förhoppning är att jag skall kunna plocka fram den i minst 5 år till. 

Bilderna är från i onsdags när jag och Karin just lämnat hotel Diplomat och en pressfrukost för Furniturebox by Andrea Brodin.

 

hope field boots grand sweater

hope field boots grand sweater

hope field boots grand sweater

*PPA Pris Per Användning 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.