FASHION - TOVE CASTOR

Gudrun Sjödén firar alla färgstarka kvinnor!

Här kommer några tips från mig till er som gillar färg och färgstarka kvinnor!

Gruppbild_1 7304
Mellan 6 och 8 mars får du 20% RABATT på en valfri vara i alla Gudrun Sjödéns butiker och i webbshoppen www.gudrunsjoden.com. De skänker dessutom 10 kr från varje köp som görs under helgen till UN WOMEN SVERIGE. En organisation som arbetar för kvinnors och flickors mänskliga rättigheter genom att stärka och medvetandegöra FN:s kvinnokonvention, i Sverige såväl som i övriga världen.

50401_80-50402_75-50402_51 6216

NI KAN OCKSÅ NOMINERA TILL ÅRETS FÄRGSTARKASTE KVINNA 2015
Gudrun Sjödén tycker att vi behöver fler färgstarka kvinnliga förebilder i världen – och därför drar de igen igång tävling ÅRETS FÄRGSTARKASTE KVINNA! Vill du tävla så funkar det så här: Varje månad kan du lämna in förslag på FÄRGSTARKA KVINNOR tema KULTUR på Gudrun Sjödéns Facebooksida – dig själv, din kompis som gör dokumentärfilm eller drejar, eller varför inte din favoritkonstnärinna? Av alla förslag väljer de per månad ut tio bidrag som läggs ut för omröstning. Den kandidat som får mest röster blir månadens FÄRGSTARKA KVINNA.
Är du en av de lyckliga som har nominerat en av de tio får du ett Gudrun-presentkort värt 1000 kr. Självklart kan du föreslå hur många kvinnor du vill, men glöm inte att fråga personen du frågar om lov, innan du nominerar henne. Tävlingen kommer att avslutas med en GRANDE FINALE i Stockholm våren 2016, där Gudrun kommer att utse ÅRETS FÄRGSTARKASTE KVINNA, som, vinner ett stipendium på 25 000 kr.
Nu i mars kan du bara nominera fram till den 15 mars, så det är lika bra att sätta igång med en gång, eller hur? Klicka här så kommer Ni till tävlingen!

All info om tävlingen har jag hämtat på Gudrun Sjödéns facebooksida och pressmaterial. Jag har inget med tävlingen, resultat etc att göra utan tipsar er om rabatten och möjligheten att vara med att tävla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.