FASHION - TOVE CASTOR

Guldkant en torsdagsmorgon

Vissa morgnar är bättre än andra och de allra bästa är de då det brinner en brasa i vardagsrummet. Det är guldkant och vardagslyx för mig som är en riktig fryslort. Idag ska vi prova något nytt, vi visualister, men först har jag några timmar för mig själv hemma. Det är nu jag ska hinna allt det där andra jag inte hunnit med den här veckan. Det är nu jag skall planera inför nästa vecka, bekräfta några möten, planera samma möten, hinna drömma om kappor från Rodebjer, svara på mail, kanske fotografera lite smink från den fantastiska goodiebagen från make up Store, fast egentligen planera nästa fotografering innan jag åter drömmer mig bort till Rodebjerkjolen eller Jennie-Ellen klackarna

Det är nu det händer. Idag – efter kaffet.

IMG_3144

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.