Inte för att det var någon som sa något..

För er som är sugen på en kjol liknande den jag bär på bilden kan nu hitta en liknande på Gant Rugger. Min kjol är ett projekt jag satte saxen i förra vintern. En vitskjorta fick sätta livet till för att jag ville ha en vändbar skjorta som kunde vara uppknäppt i ryggen. Visst har jag använt den som skjorta men allra mest som kjol. Nu kommer Gant Rugger med en liknande, inte en tvilling men definitivt en släkting som säger till mig att jag skall fortsätta sy helt enkelt.

[ezcol_1half]gant_rugger_ss15_007__thumbnail[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]IMG_2345[/ezcol_1half_end]

Jag använder min kjol ganska ofta faktiskt och som det ser ut är den alltså också helt rätt i vår. Fast det är ju precis då jag brukar tröttna, när jag möter ett plagg på gatan. Dags att ställa sig frågan – Vad är jag sugen på nu?

IMG_2233

Written By
More from Tove Castor

LÖRDAG 2

  Efter en dag i fönstret mötte jag upp Helena från Imakeyousmile och...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *