BEAUTY - TOVE CASTOR

HALLONGLOSS FRÅN LUMENE

 Jag har fått pressprov på nyheter från Lumenes, bl.a. nya lipgloss Artic Glow som kommer i flera nyanser som jag känner mig sugen på den här våren. Nyansen jag provade igår får mig att tänka på hallon och glosset ger precis vad man hoppas på. En hint av färg och glans! 

    

Det gloss jag har på bilden är det som ligger längst till höger. Tillsammans med glossen kommer en läppolja, våriga nyanser av nagellack med gel effekt (ingen uv-lampa behövs) och ett puder och foundation med blureffekt. Kanske har jag hittat vårens perfekta röda nyans på läppstift också?! 

   Jag har inte använt så mycket från Lumene innan, bara deras Blueberry Mascara och eyeprimer och de har varit jättebra. Tipsa gärna mig om ni har någon favorit ni tycker jag ska prova! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *