HÅR 2017 – MÅLBILD INFÖR SOMMAREN 

Håråret 2017 har börjat. I år ska jag fokusera lite mer på mitt hår som nog faktiskt är en av mina största tillgångar. jag har turen att ha ganska tjockt hår, bångstyrigt och oresonligt men tjockt och oftast välmående. När jag inledde det här inlägget vågar jag inte skriva mer än rubriken för jag skämdes så att jag inte klippt mig sedan maj. Så jag tog sats och öppnade en ny flik, bokade en klipptid imorgon och återvände till inlägget med en bättre känsla i magen. Ska jag fokusera p håret 2017 kan jag ju inte börja med kluvna hårtoppar…

Tanken att lägga lite mer kärlek på håret föddes när jag kom i kontakt med LoveStories. Ett underklädsmärke som har den där härligt mixade känslan som en blandning mellan små delikata material och en vintagekänsla som är helt perfekt. Deras lookbook inför våren är också perfekt. Håret i en perfekt helt perfekt knut med skarvas som skyddar mot solen…på båten…det kan hända att vi köpt en ny båt (!) Där vill jag vara i sommar!

 

Written By
More from Tove Castor

170118 NOT JUST ANOTHER BLACK OUTFIT

Rodebjerkjolen är redan en favorit och ingen kan väl låta bli att...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *