BEAUTY - TOVE CASTOR

CHROME NAILS – FIRST IMPRESSION

Naglar har verkligen blivit något stort och i samma takt med att nagelsalongerna öppnar kommer nya trender och nya innovativa lack och tekniker på marknaden. Ni kommer säkert ihåg Moyou, nailart-stämpeln jag prova de för ett par månader sedan. Nu har turen kommet till Chorme Nails. Jag har provat systemet från Isadora och det här är mitt första försök. 

 

 

När jag delade samma film på Instagram fick jag snabbt respons och ett av tipsen var att gnugga in chromet istället för att dutta. Det gör att underlacket syns bättre igenom och på så sätt får man fram olika nyanser av metallic.

First impression:

Det var inte så svårt. På filmen är mitt första försök så att uppnå ett bättre resultat känns inte alls främmande. jag var rädd för att inte chromet skulle fastna men så här i efterhand inser jag att det inte är något problem. Däremot var det inte helt lätt att få bort med vanlig remover. Jag använder vanligtvis en ”dipp in” remover, ni ver en sådan man doppar ner nageln i och sedan är lacket borta. Chorome-lacket krävde en del bearbetning. kan vara bra att tänka på. Däremot var jag ganska snabb på att ta bort lacket så gällande hållbarhet har jag inte direkt någonting att komma med i dagsläget.

Chrome Nails finns redan ute i butik och senast jag såg det var det på hyllan i min lokala mataffär. Isadora är grymma på det sättet. Tillgänglighet och priset är ett stort plus. Det och att Isadora har marknadens kanske bästa appliceringsborste i sina lack.

 

Här är ett schema över de nyanser som finns. 

Vid nästa försök kommer jag att fokusera på antingen det vita eller svarta underlacket.

*Lacken är arbetsprover från Isadora, dvs pressprover. det betyder att inget innehåll eller inga åsikter är köpta uran helt och håller mina egna. Se mer under PR&Policy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.